Monday, 6 October 2014

Sibuk, Sibuk dan Sentiasa Sibuk

Salam Sayang..

Now,, time untuk waka-waka. apa bondo 2,hihi,, xda la,, saja nak bgtau yang sekarang sy akan menyibukkan diri untuk membuat tugasa yang telah berlambak-lambak dari minggu pertama. sekarang dah minggu 5, alahai teruknya aku..

nak cite sikit,, semalam kitaorang tak jadi nak p beraya,, apa bangang punya tuan empunya kereta sewa tu, lain kali kalau taknak kasi sewa jangan bagi harapan palsu.. puas kita tunggu balasan meseg dia dari malam sampai ke pagi,, last kitaorg pun p la KL, jenjalan gitu,,

Moral of the story,, jgn percaya lagi orang macam 2,,

No comments:

Post a Comment